Pentru acest fel de mancare aveti nevoie de piept de pui, unt, ardei, ciuperci, ceapa, suc de rosii, frunze de busuioc si condimente.
Pieptul de pui se taie fasii si se prajesc 10-15 minute pe gratarul incins. Separat, se taie ciupercile feliute subtiri, ceapa solzisori si se calesc in uleiul de masline. Se condimenteaza cu sare, piper si putina boia, iar la sfarsit se adauga sucul de rosii si ardeiul gras verde, taiat marunt. Se mai lasa putin pe foc, apoi se amesteca impreuna cu pieptul de pui taiat bucatele si se orneaza cu frunze de busuioc.
Mancarea se serveste calda.
Alte retete culinare:
Iahnie de fasole
Mancare de mazare
Tocanita de pui
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii