Se spala bine pulpele, se pun intr-un vas termorezistent. Se toarna continutul unei cutii de bere sau echivalentul ditr-o sticla de bere peste pulpe.
Se spala bine pulpele, se pun intr-un vas termorezistent. Se toarna continutul unei cutii de bere sau echivalentul ditr-o sticla de bere peste pulpe. Se introduce vasul in cuptor la foc potivit (mediu). Se verifica din cind in cind sa nu scada continutul si se stropesc pulpele cu sosul format.
Se servesc cu piure de cartof sau sote de legume

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii