Se spala bine pulpele, se pun intr-un vas termorezistent. Se toarna continutul unei cutii de bere sau echivalentul ditr-o sticla de bere peste pulpe.
Se spala bine pulpele, se pun intr-un vas termorezistent. Se toarna continutul unei cutii de bere sau echivalentul ditr-o sticla de bere peste pulpe. Se introduce vasul in cuptor la foc potivit (mediu). Se verifica din cind in cind sa nu scada continutul si se stropesc pulpele cu sosul format.
Se servesc cu piure de cartof sau sote de legume
Este o reteta usoara, potrivita pentru concursul Retete de vacanta
Dovlecei si vinete paneIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieTarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata
Comentarii