Se pun bucatile de pui intr-o cratita cu o lingura de unt. Separat se infierbinta 1/2 lingura de unt in care se pun ciupercile spalate si taiate felii
Se pun bucatile de pui intr-o cratita cu o lingura de unt. Separat se infierbinta 1/2 lingura de unt in care se pun ciupercile spalate si taiate felii subtiri, cu o ceapa rasa. Se amesteca sa nu se arda. Se presara faina si dupa citeva minute se adauga cite putina zeama de carne, pina sint fierte ciupercile. Se asaza puiul deasupra, se sareaza, se acopera si se pune ½ ora la cuptor. Se face sosul potrivit de scazut. Cine doreste, poate adauga, cu cinci minute inainte de a se servi, citeva linguri de smintina.
Fiica mea le adoră. Reteta inventata de mine.
Paste cu sos de rosii si busuiocPentru azi o reţetă foarte simplă dar tare gustoasă. Am ales să pregătesc această reţetă pentru că mamei mele nu-i...
Tarta cu piersiciPrajitura cu foi si crema caramel este o prajitura de casa delicioasa, ce poate fi pregatita de sarbatori sau de Craciun....
Prajitura cu foi si crema caramelAceasta reteta de prajitura cu gem si aluat razuit se mai numeste si prajitura raioasa. Este o prajitura de casa simpla si...
Prajitura cu gem si aluat razuit (raioasa)Prajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaieO reteta pe care o pregatesc an de an, este foarte gustoasa si tine foarte bine peste iarna...asta daca mai apuca si nu se...
Gogosari in sosE toamna! Da...e toamna...e vremea conservelor pentru iarna. Cel putin la mine acasa. Am mancat la o matusa din Bistrita o...
Gogosari cu conopida si struguri
Comentarii