Intr-un vas jena se pun fasiile de slanina afumata, peste ele se pun bucatile de carne de pui si se sareza. Se amesteca pasta de tomate cu piper, zeam
Intr-un vas jena se pun fasiile de slanina afumata, peste ele se pun bucatile de carne de pui si se sareza. Se amesteca pasta de tomate cu piper, zeama de lamaie, mustar si se toarna peste carnea de pui. Se acopera cu fasii de slanina, se toarna un pic de apa si se pun la fiert, iar, apoi se prajesc pana se rumenesc. Inainte de servire se toarna smantana si se fierbe.
Alte retete carne
recomandate
Tocanita de pui
Ciuperci umplute
Dovlecei umpluti
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii