Aceasta reteta cu pui se prepara usor si este foarte gustoasa. Pentru prepararea retetei aveti nevoie de un pui, ceapa, usturoi, bulion, boia si supa de pui.
Puiul inabusit cu sos de boia este foarte gustos. Aceasta reteta cu pui se prepara usor, astfel: se spala puiul, apoi se taie in 6 bucati care se prajesc in unt. Se scot bucatile de carne si se tin la cald. In untul ramas se caleste ceapa si usturoiul. Se adauga boiaua, bulionul si faina. Treptat se adauga supa si se lasa la fiert. Se adauga bucatile de pui si coaja de lamaie. Se fierbe totul acoperit, la foc mic timp de 40-50 de minute. Se scoate coaja de lamaie si se amesteca smantana cu 5 linguri din sos. Se adauga amestecul peste restul de sos si se tine pe foc mic, pana da in clocot.
Puiul inabusit cu sos de boia se serveste cald, cu garnitura de legume.
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiAstazi vreau sa iti arat cat de usor si simplu poti prepara acasa celebra prajitura indragita de toti copiii, prajitura felie...
Desert prajitura felie de lapteO mancare gustoasa in sezonul rece
Iepure cu cartofi la cuptor• spalati frunzele de vita si puneti-le intr-un bol cu apa fierbinte si sare, pentru 5 minute• daca folositi
Sarmalute in foi de vitaAm pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructePentru cozonac cu cacao si nuca se aduc intr-un loc incalzit de cu seara toate ingredientele, si a doua zi se purcede la lucru.
Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)
Comentarii