Acest pui iute este usor de pregatit si se poate combina atat cu carne cu smantana, cat si cu orez cu legume. Pieptul de pui se taie bucati mici si se lasa o ora intr-un bait.
Pieptul de pui se taie bucati mici si se lasa o ora intr-un bait facut din jumatate de cana de apa, zeama de lamaie, condimente, usturoi pisat, zahar si ardei iute. Se pune la prajit in uleiul de masline incins, timp de 5 minute, se adauga baitul si se mai lasa la fiert 30-40 minute.
Puiul iute se serveste cu cartofi natur si smantana sau orez cu legume.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii