Acest pui iute este usor de pregatit si se poate combina atat cu carne cu smantana, cat si cu orez cu legume. Pieptul de pui se taie bucati mici si se lasa o ora intr-un bait.
Pieptul de pui se taie bucati mici si se lasa o ora intr-un bait facut din jumatate de cana de apa, zeama de lamaie, condimente, usturoi pisat, zahar si ardei iute. Se pune la prajit in uleiul de masline incins, timp de 5 minute, se adauga baitul si se mai lasa la fiert 30-40 minute.
Puiul iute se serveste cu cartofi natur si smantana sau orez cu legume.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii