Pui Karage

Puiul Karage este o mancare de carne delicioasa pentru care veti avea nevoie de piept de pui, sos se soia, vin alb, suc de ghimbir, amidon si usturoi pudra.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Pui Karage

Ingrediente

  • 500 gr piept de pui
  • 2 linguri sos de soia
  • 2 linguri de vin alb
  • sec
  • 2 lingurite suc de ghimbir
  • 5 linguri de amidon alimentat
  • ulei pentru prajit
  • putin usturoi pudra

Mod de preparare

Puiul Karage este o mancare de carne delicioasa pentru care veti avea nevoie de piept de pui, sos se soia, vin alb, suc de ghimbir, amidon si usturoi pudra.

Se taie pieptul de pui in bucati si se inteapa cu furculita.
Se pun la marinat cu ghimbirul, sosul soia, vinul alb si usturoiul pudra cam 20 de minute.
Se tavalesc in amidon si se prajesc in uleiul incins.
In mod normal, procesul deep fry e folosit, dar se poate si in ulei mai putin, daca vreti calorii mai putine.


Puiul Karage se serveste cu orez alb.

Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinitta.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori