Puiul familiei mele
Se curăţă puiul, se spală şi se usucă cu un şerveţel de bucătărie. Se condimenteaza atat pe exterior cat si pe interior,cu sare si piper. In interior pune ceapa, usturoi, lamaia si cimbrul. Se pune puiul la cuptor, intr-o tava. Cand e gata, las puiul sa se odihneasca 15 minute fara a-l taia. Se serveste alaturi de salata, atat cald sau rece. Pofta buna!
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseEste un preparat gustos si satios!
Tagliatelle cu ciuperci in sos albPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii