Reteta asta o facem foarte des, duminica. E MI-NU-NA-TA!!!
Amestecam intr-un castron toate ingredientele si facem ca o pasta. Spalam puiul si il pregatim cu picioarele in sus pe o tava, pentru a putea fi "masat". Facem cate un "buzunaras" in fiecare parte a pieptului si bagam din pasta facuta, cu mana si aplatizam. Ungem apoi foarte bine tot puiul, fara sa ramana niciun locsor liber. :) Punem puiul intr-o tava cu putin ulei si apa si il bagam in cupotul incins in prealabil, la 180 grade C, acoperind tava cu folie de aluminiu. Dupa o ora aproximativ, eliminam folia si stropim puiul cu compozitia din tava, procedura pe care o vom face tot la 30 de minute, pana este facut.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii