Cuptorul se incinge la 200 °C. Se asaza ciocanelele intr-o forma de sufleu unsa. Se asaza alaturi masline si jumatati de rosii cherry. Se amesteca
Cuptorul se incinge la 200 °C. Se asaza ciocanelele intr-o
forma de sufleu unsa. Se asaza alaturi masline si jumatati de rosii cherry.
Se amesteca ierburile de Provence cu sare, piper, pasta de toate, 100 ml apa si suc de portocale. Se adauga usturoi pisat. Se repartizeaza acest sos uniform deasupra puiului si se presara samburi de pin. Se coace la cuptor 35-40 min. Se scoate si se serveste ornat cu felii de lamaie si rozmarin.
Alte retete culinare
Pui ciuperci
Ostropel pui
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiAstazi vreau sa iti arat cat de usor si simplu poti prepara acasa celebra prajitura indragita de toti copiii, prajitura felie...
Desert prajitura felie de lapteFeijoada este o reteta de tocata de carne de vita cu fasole boabe, mancarea nationala a Braziliei. Este o tocana delicioasa...
Feijoada - tocana braziliana cu fasoleCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaAdor să servesc primăvara o așa ciorbă de lobodă cu franjuri de ou, acrișoară!De data aceasta am acrit-o cu zeamă de...
Ciorba de loboda cu franjuri de ouPlacinta cu branza dulce si stafide este usor de facut, foarte gustoasa, iar aluatul se potriveste perfect si la placinta cu...
Prajitura cu branza dulce si stafide - Reteta video
Comentarii