Se curata, se spala si se usuca un pui mare. Se infige apoi in frigare, se asaza deasupra jarului si se invarte. Se unge mereu cu unt si cu zeama de
Se curata, se spala si se usuca un pui mare. Se infige apoi in frigare, se asaza deasupra jarului si se invarte. Se unge mereu cu unt si cu zeama de mujdei cu sare. Se tine pe foc pana se rumeneste. Dupa ce s-a rumenit frumos iar carnea s-a fragezit se ia de pe foc si se scoate de pe frigare.
Se serveste fierbinte, cu garnitura de cartofi si cu patrunjel verde tocat.
Alte retete culinare:
Pui cu conopida si sos alb
Pipet de pui cu smantana
Pui la punga

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii