Carnea se taie in bucati de aprox. 4 cm. La fel si ardeii. Ciupercile se curata si se taie in felii subtiri, iar ceapa se toaca marunt. Fiecare din ac
Carnea se taie in bucati de aprox. 4 cm. La fel si ardeii. Ciupercile se curata si se taie in felii subtiri, iar ceapa se toaca marunt. Fiecare din aceste ingrediente se prajesc in ulei, pe rand, in ordinea de mai sus, apoi se scot afara. La zeama rezultata din prajire, adaugam vinul si condimentele, apoi le fierbem. In ultimele 5 minute adaugam porumbul si frisca si le mai fierbem impreuna.
Alta reteta recomandata
Legume la cuptor
Tocanita de pui
Iahnie de fasole
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPentru Mos Craciun am pregatit o prajitura din seria "am prea multa branza de la tara si n-o mananca nimeni" :)))...
Prajitura cu branza si zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii