Carnea se taie in bucati de aprox. 4 cm. La fel si ardeii. Ciupercile se curata si se taie in felii subtiri, iar ceapa se toaca marunt. Fiecare din ac
Carnea se taie in bucati de aprox. 4 cm. La fel si ardeii. Ciupercile se curata si se taie in felii subtiri, iar ceapa se toaca marunt. Fiecare din aceste ingrediente se prajesc in ulei, pe rand, in ordinea de mai sus, apoi se scot afara. La zeama rezultata din prajire, adaugam vinul si condimentele, apoi le fierbem. In ultimele 5 minute adaugam porumbul si frisca si le mai fierbem impreuna.
Alta reteta recomandata
Legume la cuptor
Tocanita de pui
Iahnie de fasole
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii