Pieptul de pui se taie fisii mai mari si se pune intr-o tigaie impreuna cu o lingura de ulei. Se adauga o ceapa tocata, usturoiul zdrobit, ardeii taia
Pieptul de pui se taie fisii mai mari si se pune intr-o tigaie impreuna cu o lingura de ulei. Se adauga o ceapa tocata, usturoiul zdrobit, ardeii taiati felii. Se prajesc vreo 5-10 min apoi se toarna rosiile din conserva scurse si taiate marunt, 2 linguri sos pesto si maslinele fara simburi. Se lasa sa se caleasca bine.
Se servesc la cina impreuna cu sote de cartofi. Carnea de pui se poate inlocui cu file de porc si este la fel de gustoasa mincarea.

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii