Pui mediteranean

Pieptul de pui se taie fisii mai mari si se pune intr-o tigaie impreuna cu o lingura de ulei. Se adauga o ceapa tocata, usturoiul zdrobit, ardeii taia

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 piepti de pui
  • o ceapa
  • un catel usturoi
  • un ardei rosu si unul galben
  • 600 g tomate din conserva
  • 200 g masline negre
  • frunze de busuioc

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie fisii mai mari si se pune intr-o tigaie impreuna cu o lingura de ulei. Se adauga o ceapa tocata, usturoiul zdrobit, ardeii taiati felii. Se prajesc vreo 5-10 min apoi se toarna rosiile din conserva scurse si taiate marunt, 2 linguri sos pesto si maslinele fara simburi. Se lasa sa se caleasca bine.
Se servesc la cina impreuna cu sote de cartofi. Carnea de pui se poate inlocui cu file de porc si este la fel de gustoasa mincarea.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori