Daca iti doresti sa incerci o mancare italiana delicioasa cu carne de pui, puiul parmigiana este ceea ce iti recomand.
Pieptul de pui l-am taiat felii si il batem putin cu ciocanul,
Eu am pus intr-un vas 100 ml vin, sare,piper, busuioc, si am dat la frigider 30 min
Pregatim 3 farfurii in care vom pune faina, pesmetul amestecat cu sare si piper, ouale batute cu furculita.
Trecem fiecare bucata prin faina (scuturam surplusul), prin ouale batute si pesmet (pe ambele parti avand grija sa se lipeasca pe toata suprafata carnii)
Le prajim in uleiul incalzit pe ambele parti, le scoatem pe un servetel absorbant,
Sosul de rosii, calim ceapa in putin ulei incalzit, adaugam pasta de tomate si lasam sa se caleasca putin impreuna, dupa care adaugam rosiile (pisate in blender cu busuiocul si usturoiul) potrivim de sare si piper dupa gust si lasam sa fiarba pana scade si devine mai grosut.
In tava termorezistenta adaugam sosul de rosii(din care am oprit putin) adaugam snitele de pui, deasupra sos de rosii (care l-am oprit) si deasupra branza rasa (parmezan mai degraba).
Dam tava la cuptorul incalzit pana ce puiul se rumeste frumos,
Sermin puiul parmigiana cald.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSunt minunați ardeii iuți conservați în oțet, combinați cu ceapă! Sunt buni de servit cu ciorbe și nu sunt...
Salata de ardei iuti cu ceapa in otetDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii