Daca iti doresti sa incerci o mancare italiana delicioasa cu carne de pui, puiul parmigiana este ceea ce iti recomand.
Pieptul de pui l-am taiat felii si il batem putin cu ciocanul,
Eu am pus intr-un vas 100 ml vin, sare,piper, busuioc, si am dat la frigider 30 min
Pregatim 3 farfurii in care vom pune faina, pesmetul amestecat cu sare si piper, ouale batute cu furculita.
Trecem fiecare bucata prin faina (scuturam surplusul), prin ouale batute si pesmet (pe ambele parti avand grija sa se lipeasca pe toata suprafata carnii)
Le prajim in uleiul incalzit pe ambele parti, le scoatem pe un servetel absorbant,
Sosul de rosii, calim ceapa in putin ulei incalzit, adaugam pasta de tomate si lasam sa se caleasca putin impreuna, dupa care adaugam rosiile (pisate in blender cu busuiocul si usturoiul) potrivim de sare si piper dupa gust si lasam sa fiarba pana scade si devine mai grosut.
In tava termorezistenta adaugam sosul de rosii(din care am oprit putin) adaugam snitele de pui, deasupra sos de rosii (care l-am oprit) si deasupra branza rasa (parmezan mai degraba).
Dam tava la cuptorul incalzit pana ce puiul se rumeste frumos,
Sermin puiul parmigiana cald.
Ce spui de o reteta savuroasa de lasagna cu legume coapte? E mult mai usoara decat lasagna clasica si sigur o sa iti placa....
Lasagna vegetarianaSupa crema de legume servita alaturi de crutoane aromate este perfecta intr-o zi de post sau cand vrei sa mananci ceva usor!
Supa crema de legumeAceasta reteta de placinta cu mere este asa cum ii spune si numele, frageda :). Este o prajitura de casa cu mere absolut...
Placinta frageda cu mereUn desert bun, ieftin si usor de preparat pentru zilele de post si nu numai.
Chec de postO prajitura pufoasa, de sezon care poate fi pregatita cu orice fructe preferati. Pofta buna si spor la gatit!
Prajitura cu ciresePentru ca suntem in postul Craciunului si sunt forte multe zile cu dezlegare la peste, va prezint o reteta delicioasa...
Macrou cu sos de rosii la cuptorTortul diplomat este un desert foarte cunoscut si apreciat, de care va puteti bucura si in perioada postului. Tortul se...
Tort Diplomat de postNectarul de caise este o băutură delicioasă și revigorantă, realizată din caise proaspete și câteva ingrediente...
Nectar de caiseO nouă provocare, o nouă rețetă de fursecuri delicioase și fragede cu vanilie și aromă de portocale, preparate pentru...
Fursecuri fragede cu vanilie si portocaleReteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructe
Comentarii