Se spala puiul, se sterge si se taie in 6 bucati mari (piept, pulpe, aripi, spate ). Se curata ghimbirul si se trece prin razatoare. Se zdrobeste ust
Se spala puiul, se sterge si se taie in 6 bucati mari (piept, pulpe, aripi, spate ). Se curata ghimbirul si se trece prin razatoare. Se zdrobeste usturoiul. Se spala bine portocala, coaja se trece prin razatoare iar jumatate de portocala se stoarce. Se amesteca sosul de soia cu ghimbirul, cu coaja si sucul de portocal si cu uleiul. Se trec bucatile de carne prin acesta compozitie si se lasa cel putin 3 ore. Se spala legumele si se curata. Apoi se taie rondele subtiri sau fasii intr-un bol mare de salata. Paine se taie cubulete mici si se prajeste in unt.
Pregatirea sosului : se amesteca iaurtul cu zaharul pana se omogenizeaza, se condimenteaza cu un varf de cutit de sare, piper alb si lamaie. Se toarna peste legume si se amesteca bine. Se aseaza carnea cu pielea in jos pe gratar, se introduc tava sub ea si se prajeste carnea timp de 30 minute la temperatura de 200 grade (cuptor nivelul 3 ).
Se intorc bucatile de carne, se ung cu sosul marinat si se prajesc inca 25 de minute pana se rumenesc
Alte retete recomandate
Ardei umpluti
Ciuperci umplute
Ciulama de ciuperci

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii