Se spala puiul, se sterge si se taie in 6 bucati mari (piept, pulpe, aripi, spate ). Se curata ghimbirul si se trece prin razatoare. Se zdrobeste ust
Se spala puiul, se sterge si se taie in 6 bucati mari (piept, pulpe, aripi, spate ). Se curata ghimbirul si se trece prin razatoare. Se zdrobeste usturoiul. Se spala bine portocala, coaja se trece prin razatoare iar jumatate de portocala se stoarce. Se amesteca sosul de soia cu ghimbirul, cu coaja si sucul de portocal si cu uleiul. Se trec bucatile de carne prin acesta compozitie si se lasa cel putin 3 ore. Se spala legumele si se curata. Apoi se taie rondele subtiri sau fasii intr-un bol mare de salata. Paine se taie cubulete mici si se prajeste in unt.
Pregatirea sosului : se amesteca iaurtul cu zaharul pana se omogenizeaza, se condimenteaza cu un varf de cutit de sare, piper alb si lamaie. Se toarna peste legume si se amesteca bine. Se aseaza carnea cu pielea in jos pe gratar, se introduc tava sub ea si se prajeste carnea timp de 30 minute la temperatura de 200 grade (cuptor nivelul 3 ).
Se intorc bucatile de carne, se ung cu sosul marinat si se prajesc inca 25 de minute pana se rumenesc
Alte retete recomandate
Ardei umpluti
Ciuperci umplute
Ciulama de ciuperci
Prajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar arsPentru Mos Craciun am adus astazi turta dulce. Din reteta Ritei si a lui Rocsi am facut si eu alta reteta. Din pacate, anason...
Turta dulceUn piept de porc condimentat bine si umplut cu salvie si verdeturi o sa fie perfect pentru masa de Craciun. Incearca-l si...
Piept de porc cu patrunjel, salvie si lamaie, la cuptorTavalita glazurata de post este o prajitura de casa delicioasa, perfecta pentru perioada postului si pentru persoanele...
Tavalita glazurata de postEste un tort delicios si usor, foarte bun pentru copii, dar si pentru zile festive
Tort cu frisca si fructeUna din prajiturile care a avut mare succes pe masa de sarbatori si nu degeaba, pentru ca a fost delicioasa!
Prajitura cu foi de bezea cu nuca si crema de vanilieSarmalutele moldovenesti in foi de vita sunt delicioase. Pentru a prepara aceste sarmalute aveti nevoie de carne de vita,...
Sarmalute moldovenesti in foi de vitaAcestea sunt vestitele clatite americane, groase, spongioase care sunt adesea consumate cu sirop de artar sau bacon prajit....
American pancakes
Comentarii