Se spala puiul, se sterge si se taie in 6 bucati mari (piept, pulpe, aripi, spate ). Se curata ghimbirul si se trece prin razatoare. Se zdrobeste ust
Se spala puiul, se sterge si se taie in 6 bucati mari (piept, pulpe, aripi, spate ). Se curata ghimbirul si se trece prin razatoare. Se zdrobeste usturoiul. Se spala bine portocala, coaja se trece prin razatoare iar jumatate de portocala se stoarce. Se amesteca sosul de soia cu ghimbirul, cu coaja si sucul de portocal si cu uleiul. Se trec bucatile de carne prin acesta compozitie si se lasa cel putin 3 ore. Se spala legumele si se curata. Apoi se taie rondele subtiri sau fasii intr-un bol mare de salata. Paine se taie cubulete mici si se prajeste in unt.
Pregatirea sosului : se amesteca iaurtul cu zaharul pana se omogenizeaza, se condimenteaza cu un varf de cutit de sare, piper alb si lamaie. Se toarna peste legume si se amesteca bine. Se aseaza carnea cu pielea in jos pe gratar, se introduc tava sub ea si se prajeste carnea timp de 30 minute la temperatura de 200 grade (cuptor nivelul 3 ).
Se intorc bucatile de carne, se ung cu sosul marinat si se prajesc inca 25 de minute pana se rumenesc
Alte retete recomandate
Ardei umpluti
Ciuperci umplute
Ciulama de ciuperci
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiAstazi vreau sa iti arat cat de usor si simplu poti prepara acasa celebra prajitura indragita de toti copiii, prajitura felie...
Desert prajitura felie de lapteAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaAdor să servesc primăvara o așa ciorbă de lobodă cu franjuri de ou, acrișoară!De data aceasta am acrit-o cu zeamă de...
Ciorba de loboda cu franjuri de ouPlacinta cu branza dulce si stafide este usor de facut, foarte gustoasa, iar aluatul se potriveste perfect si la placinta cu...
Prajitura cu branza dulce si stafide - Reteta videoÎmi plac nuca de cocos și ciocolata, iar o combinare a lor mi se pare cât se poate de reușită. Cum, totuși,...
Desert batoane de ciocolata, cu nuca de cocosOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii