Turnati pe fundul unei tavi aproximatix 1 kg de sare. Se spala interiorul puiului se sareaza si se presara cu tarhon sau rozmarin. Se leaga picioarele
Turnati pe fundul unei tavi aproximatix 1 kg de sare. Se spala interiorul puiului se sareaza si se presara cu tarhon sau rozmarin. Se leaga picioarele si aripile pentru ca sa se pastreze mai bine forma. Pasarea se asaza in tava ‘culcata’ pe spate. Se baga la cuptorul incins si se coace pana se rumeneste bine.
Se poate servi cu cartofi copti sau salata.
Alte retete recomandate:
Mancare de mazare
Supa de galuste
Cartofi la cuptor
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii