Turnati pe fundul unei tavi aproximatix 1 kg de sare. Se spala interiorul puiului se sareaza si se presara cu tarhon sau rozmarin. Se leaga picioarele
Turnati pe fundul unei tavi aproximatix 1 kg de sare. Se spala interiorul puiului se sareaza si se presara cu tarhon sau rozmarin. Se leaga picioarele si aripile pentru ca sa se pastreze mai bine forma. Pasarea se asaza in tava ‘culcata’ pe spate. Se baga la cuptorul incins si se coace pana se rumeneste bine.
Se poate servi cu cartofi copti sau salata.
Alte retete recomandate:
Mancare de mazare
Supa de galuste
Cartofi la cuptor

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii