Se curata puiul, se goleste de intestine si maruntaie si se spala in mai multe ape. Se taie bucati care se prajesc in ulei incins. In uleiul ramas se
Se curata puiul, se goleste de intestine si maruntaie si se spala in mai multe ape. Se taie bucati care se prajesc in ulei incins. In uleiul ramas se adauga un pahar de vin alb si o ceasca de supa de carne sau de zarzavat. Se sareaza sosul, se pun bucatile de carne si maruntaiele prajite in ulei, se acopera vasul si se fierbe carnea pana cand se poate consuma.
Se serveste alaturi de legume rasol sau piure de cartofi.
Alte retete culinare:
Castraveti bulgaresti
Chiftelute
Cartofi la cuptor
Foarte gustoasa si usor de preparat aceasta mancarica.
Spanac cu usturoi verde, la cuptorRetete dietetice Vara, legumele sunt foarte gustoase. Iar din combinatia cu carnea de pui iese un...
Pulpe de pui cu legume la cuptorSecretul acestor tarte consta in carnea proaspata de porc si carnatii facuti de Sarbatoarea Ignatului-taierea porcului...
Placinte cu carne si carnatinimic nu se compara cu o reteta asa delicioasa pe vreme de iarna
Rasturnata cu ananas si gem de gutuiUn aperitiv delicios, pentru o zi frumoasa de toamna!
Rulada cu spanac, branza, ciuperci si ardei kapia rosuRetete dietetice Dovleceii se gătesc repede şi sunt foarte gustoşi. De data asta am ales să-i pregătesc...
Dovlecei crocantiO prajitura cu multa ciocolata si nuca de cocos, cu multa culoare, care se 'asorteaza' perfect cu Sarbatorile de primavara.
Prajitura cu nuca de cocos si ganache de ciocolataDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
Comentarii