Pentru pui sote cu conopida carnea de pui se trece prin flacara, se spala, se portioneaza si se sareaza. Conopida se curata, se spala, se desface bucatele.
Pentru pui sote cu conopida carnea de pui se trece prin flacara, se spala, se portioneaza si se sareaza. Conopida se curata, se spala, se desface bucatele, se tine 10 minute in apa rece cu sare si se fierbe. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Faina se cerne. Laptele se fierbe. Bucatile de carne de pui si ceapa se inabusa in 35 g unt; se adauga faina dizolvata in 50 ml apa. Separat, in restul de unt se adauga faina
dizolvata in 50 ml lapte rece, apoi restul de lapte, smantana, jumatatea de cub MAGGI, sare dupa gust si se fierb 8 minute. Sosul obtinut se paseaza peste carne, se adauga conopida si se mai fierb cca 5 minute.
Puiul sote cu conopida se serveste cald.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaAm facut pentru prima data, foarte bun a fost. Delicii de Paste
Creier paneGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii