Se curata si se taie ardeiul in bucati mari. Se taie ceapa si costita cubulete si se pun la calit in ulei. Se adauga ardeiul, se condimenteaza si se
Se curata si se taie ardeiul in bucati mari. Se taie ceapa si costita cubulete si se pun la calit in ulei. Se adauga ardeiul, se condimenteaza si se mai lasa la calut cateva minute. Separat, se freaca puiul cu sare, piper, boia si oregano si se umple cu compozitia de legume. Se asaza apoi in tava si se introduce in cuptorul fierbinte. Se lasa la copt 50 de minute. Se adauga 125 ml apa si se leaga sosul cu amidon, apoi se adauga bulionul si smantana. Cand e gata, se scoate si se asaza puiul pe un platou.
Se serveste cu sosul si ardeii cu costita.
Alte retete culinare:
Friptura de vita la cuptor Cartofi la cuptor Placinta de dovleac

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii