Se curata si se taie ardeiul in bucati mari. Se taie ceapa si costita cubulete si se pun la calit in ulei. Se adauga ardeiul, se condimenteaza si se
Se curata si se taie ardeiul in bucati mari. Se taie ceapa si costita cubulete si se pun la calit in ulei. Se adauga ardeiul, se condimenteaza si se mai lasa la calut cateva minute. Separat, se freaca puiul cu sare, piper, boia si oregano si se umple cu compozitia de legume. Se asaza apoi in tava si se introduce in cuptorul fierbinte. Se lasa la copt 50 de minute. Se adauga 125 ml apa si se leaga sosul cu amidon, apoi se adauga bulionul si smantana. Cand e gata, se scoate si se asaza puiul pe un platou.
Se serveste cu sosul si ardeii cu costita.
Alte retete culinare:
Friptura de vita la cuptor Cartofi la cuptor Placinta de dovleac
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii