Pui surpriza

Cureti puii, ii speli si ii umpli cu un amestec preparat dintr-o bucatica de unt frecat cu creierul curatat de pielite si tinut in apa rece, sare, pip

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 pui potriviti
  • 1 lingura ulei sau untura
  • 1 creier de vitel
  • 4-5 ciuperci
  • 100 g unt
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Cureti puii, ii speli si ii umpli cu un amestec preparat dintr-o bucatica de unt frecat cu creierul curatat de pielite si tinut in apa rece, sare, piper si ciupercile spalate si tocate marunt.

Asezi puii in tava cu o lingura de grasime si cu 2-3 linguri de apa. Lasi puii sa se rumeneasca frumos.

Cand sunt gata, ii tai in 4.
Servim alaturi de garnitura de legume fierte, piure sau salata verde

Alte retete cu pui

Tochitura cu pui

Tocanita taraneasca cu pui

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc