Se prepara umplutura din ficat de vitel sau de porc sau chiar numai din carne de vitel sau porc. Se taie ceapa, se inabusa in unt, se adauga ficatul s
Se prepara umplutura din ficat de vitel sau de porc sau chiar numai din carne de vitel sau porc. Se taie ceapa, se inabusa in unt, se adauga ficatul sau carnea taiata bucatele. se lasa sa fiarba inabusit, picurindu-se apa sau zeama de carne. Se trece de doua ori prin masina de carne impreuna cu miez de franzela inmuiat in lapte si stors bine. Se amesteca apoi cu piper, putin usturoi, verdeata si daca este posibil si cu citeva ciuperci taiate fin si rumenite. Se umple puiul, se coase, se asaza in cratita cu grasime, se toarna 1 pahar de zeama de carne sau apa si se inabusa acoperit la cuptor.
Foarte gustoasa si usor de preparat aceasta mancarica.
Spanac cu usturoi verde, la cuptorRetete dietetice Vara, legumele sunt foarte gustoase. Iar din combinatia cu carnea de pui iese un...
Pulpe de pui cu legume la cuptorScrumbiile se curata de solzi si intestine, se spala, se sareaza si se inveleste fiecare scrumbie in hartie pergament unsa cu...
Scrumbii de Dunare la gratarCuloare si savoare, atat de simplu!
Savarine cu aluat dospit si fructe exoticeEste genul de tarte aperitiv pe care le faci in doi timpi si trei miscari, mai ales daca ai musafiri sau pur si simplu vrei...
Tarta aperitiv cu feta, rucola si rosiiSimpla si delicioasa!
Rulada cu mascarpone si dulceata din coji de portocalaDe când am intrat în posesia a câtorva forme faine de la Silikomart 😉, testez fel de fel de combinații!...
Desert racoritor cu capsuni si mangoDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
Comentarii