Aceasta reteta de pui umplut provine din Ardeal. Aveti nevoie de un pui, carnati afumati, taitei cu ou, condimente si legume.
Aceasta reteta de pui umplut provine din Ardeal. Pentru prepararea acestei retete cu carne de pui se taie carnatii rondele si se rumenesc in putina untura. Se adauga taieteii cruzi si se amesteca bine. Se pune o lingurita de boia dulce si se umple puiul cu aceasta compozitie. Se coase, apoi se pune intr-o oala la fiert, impreuna cu morcovii si patrunjelul curatate si taiate rondele. Se scoate apoi puiul, dupa ce a fiert si se pune intr-o tava, se sareaza si se adauga putina supa. Se introduce in cuptor tava si se lasa la rumenit.
Puiul umplut se serveste cald.
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaAstazi vreau sa iti arat cat de usor si simplu poti prepara acasa celebra prajitura indragita de toti copiii, prajitura felie...
Desert prajitura felie de laptePlacinta cu branza dulce si stafide este usor de facut, foarte gustoasa, iar aluatul se potriveste perfect si la placinta cu...
Prajitura cu branza dulce si stafide - Reteta videoPiersicutele intotdeauna nelipsite pe masa de Sarbatori…. si-n copilarie dar si acum.
PiersicuteO mancare gustoasa in sezonul rece
Iepure cu cartofi la cuptorPentru toti iubitorii de mezeluri de casa: va invit sa salivati :D
Toba de porcOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii