Aceasta reteta de pui umplut provine din Ardeal. Aveti nevoie de un pui, carnati afumati, taitei cu ou, condimente si legume.
Aceasta reteta de pui umplut provine din Ardeal. Pentru prepararea acestei retete cu carne de pui se taie carnatii rondele si se rumenesc in putina untura. Se adauga taieteii cruzi si se amesteca bine. Se pune o lingurita de boia dulce si se umple puiul cu aceasta compozitie. Se coase, apoi se pune intr-o oala la fiert, impreuna cu morcovii si patrunjelul curatate si taiate rondele. Se scoate apoi puiul, dupa ce a fiert si se pune intr-o tava, se sareaza si se adauga putina supa. Se introduce in cuptor tava si se lasa la rumenit.
Puiul umplut se serveste cald.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii