Pui umplut cu carnati

Aceasta reteta de pui umplut provine din Ardeal. Aveti nevoie de un pui, carnati afumati, taitei cu ou, condimente si legume.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pui de 2 kg
  • 200 gr carnati
  • 80 gr taietei
  • untura
  • sare
  • piper
  • morcovi
  • patrunjel
  • delikat

Mod de preparare

Aceasta reteta de pui umplut provine din Ardeal. Pentru prepararea acestei retete cu carne de pui se taie carnatii rondele si se rumenesc in putina untura. Se adauga taieteii cruzi si se amesteca bine. Se pune o lingurita de boia dulce si se umple puiul cu aceasta compozitie. Se coase, apoi se pune intr-o oala la fiert, impreuna cu morcovii si patrunjelul curatate si taiate rondele. Se scoate apoi puiul, dupa ce a fiert si se pune intr-o tava, se sareaza si se adauga putina supa. Se introduce in cuptor tava si se lasa la rumenit.


Puiul umplut se serveste cald.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc