Pentru pui umplut cu costita si stafide se incinge cuoptorul. Se prajeste costita (sa fie crocanta). Se taie pinea cubulete, se adauga costita, ceapa, nuca, stafidele.
Pentru pui umplut cu costita si stafide se incinge cuoptorul. Se prajeste costita (sa fie crocanta). Se taie pinea cubulete, se adauga costita, ceapa, nuca, stafidele, patrunjelul si oul amestecat cu lapte, se amesteca bine si se gusta de sare si piper. Se scot maruntaiele si se indeparteaza grasimea, apoi se spala puiul si se usuca cu un prosop. Se umple cu amestecul preparat, se coase sau se fixeaza cu scobitori si se freaca cu sare si piper. Se amesteca untul cu uleiul, se unge puiul pe toate partile si se baga la cuptor. Grasimea ramasa, amestecata cu jumatate din apa, se toarna in tava. Se prajeste 1 ora si un sfert, stropindu -l din cand in candn cu sosul din tava. Cand este gata se pune puiul pe un platou, se acopera cu folie si se lasa sa stea 5 minute dupa care se transeaza. Se toarna sosul din tava intr-o craticioara si se pune la foc. Se adauga faina si se amesteca bine sa nu faca cocoloase. Se lasa 5 minute la foc slab, amestecand intruna, pana ce devine maronie. Se stinge cu restul de apa si se lasa sa se ingroase. Se sareaza, se pipereaza, se trece pin sita si se serveste fierbinte cu puiul umplut.
Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoPentru că este sezonul leurdei, azi am preparat un delicios Hummus cu leurdă și lipii de casă. Chiar delicios și...
Hummus cu leurda si lipii de casaSunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...
Indiene cu piersici si mascarponeCu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branzaEste o reteta simpla care iti face zilele de post mai usoare
Salata de boeuf de postO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu cireseO mancarica pe cat de simpla, pe atat de savuroasa, mai ales daca sunteti fani ciuperci de padure.
Mancarica de galbiori cu smantanaPrajitura cu spuma caramel si crema cu lichior de pere este o prajitura cu adevarat deosebita. Blatul pufos cu cacao se...
Prajitura cu spuma caramelIar am venit cu un desert cu fructe de padure, de data aceasta o rulada buna si aratoasa as zice eu. E usor de facut si e...
Rulada cu fructe de padureOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii