Am umplut pieptul cu brinza Feta (eu am sfarimat-o si amestecat-o cu marar, praf de usturoi (in loc de usturoi) si ceva condimente) si am pus in tigai
Am umplut pieptul cu brinza Feta (eu am sfarimat-o si amestecat-o cu marar, praf de usturoi (in loc de usturoi) si ceva condimente) si am pus in tigaia in care turnam incet alcoolul.
In cele 2-3 minute, s-a rumenit frumos pieptul (pe fata). Apoi am ras cascaval pe deasupra si am dat la cuptor, acoperind tava cu folie.
Dupa vreo 20 de minute, am luat folia si am lasat sa se rumeneasca inca vreo zece minute.
Cit timp a stat puiul la cuptor, am facut garnitura si sosul.
Am pus cartofii cubulete in vas de yena, cu condimentele.
Am dat 10 minute la cuptorul cu microunde (la putere mare!), cind i-am scos erau aproape gata.
I-am stropit cu smintina si am pus brinza Gouda rasa deasupra si am mai pus la microunde pentru 5 minute.
Sosul e facut cu cascaval ras, ceva 'ierburi' si smantina.
Reteta Pui umplut cu garnitura si sos a fost propusa de Gabriela Carmen pe forum culinar.ro
Alte retete cu piept de pui gasiti aici:
pui umplut cu ciuperci si ananas,
Rulou cu piept de pui,
Piept de pui umplut cu ciuperci
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii