Pui umplut, cu sos de mustar

Pipota, ficatul si miezul de paine muiat in apa se dau prin masina de tocat. Se amesteca compozitia rezultata cu patrunjel verde tocat marunt sau cu

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 pui mare
  • 50 gr unt
  • 1 felie miez de paine
  • 1 ceapa
  • 3 oua
  • 2 linguri smantana
  • 1 ficat
  • 1 pipota
  • patrunjei verde
  • 1 lingurita faina
  • 1 lingurita mustar
  • ciuperci

Mod de preparare

Pipota, ficatul si miezul de paine muiat in apa se dau prin masina de tocat. Se amesteca compozitia rezultata cu patrunjel verde tocat marunt sau cu tarhon, cu sare, piper si cateva ciuperci. Se umple puiul, se coase si se pune intr-un vas impreuna cu zeama de carne sau apa. Vasul se acopera cu un capac si se fierbe in cuptor. Dupa aproximativ jumatate de ora se pune intr-o tigaie, pe foc, o lingurita de faina si untul, se omogenizeaza bine, se adauga smantana cu galbenusurile batute, verdeata tocata si se toarna acest sos peste pui. Se lasa sa mai fiarba iar inainte de servire se adauga in sos mustarul.


Se serveste cald.

Alte retete culinare:

Piept de pui cu smantana

Pui cu conopida si sos alb

Placinta cu spanac si carne de pui

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Salata de leurda

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Salata de leurda
Chiftelute frigarui

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Chiftelute frigarui
Cele mai apreciate rețete
Friptura de miel in vin
1
Retete de Pasti

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Ciorba cu carne de porc
2
Ciorbe

Ciorba cu carne de porc

Ciorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!

Ciorba cu carne de porc
Parteneri
Reteta de sandwich cu salata de oua si somon afumat
Bucataras.RO

Reteta de sandwich cu salata de oua si somon afumat

Sandwich cu salată de ouă și somon afumat, o alegere grozavă pentru micul dejun sau chiar pentru un picnic în aer...

Reteta de sandwich cu salata de oua si somon afumat
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa