Pentru pui umplut la tava carnea se curata, se trece prin flacara, se spala, se scot oasele de la piept fara sa se taie carnea. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt.
Pentru pui umplut la tava carnea se curata, se trece prin flacara, se spala, se scot oasele de la piept fara sa se taie carnea. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Painea alba se curata de coaja, se taie felii, se inmoaie in lapte si se scurge bine. Ficatul de pui se curata, se spala si se taie cuburi. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Un ou se fierbe pana ajunge de consistenta tare, se curata de coaja si se taie cuburi; celalalt ou se sparge si se separa albusul de galbenus. Ceapa si ficatul se inabusa separat in 50 ml ulei cu 100 ml apa, se racesc si se amesteca cu paine, ou fiert, sare si albus batut spuma. Cu aceasta compozitie se umplu puii, se cos, se ung cu 50 ml ulei, se aseaza intr-o tava si se frig la cuptor cca 30 minute, stropindu-se cu jiul format. Dupa frigere, se raceste putin si se portioneaza.
Puiul umplut la tava se serveste cald cu diferite garnituri (cartofi pai, piure de cartofi, etc.).
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii