Puicuta la solar (Quesadilla)

Puicuta la solar (Quesadilla) este o reteta usor de facut, delicioasa si va face si deliciul musafirilor daca o veti prezenta cu numele acesta neaos.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Puicuta la solar (Quesadilla)

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • -piept de piucuta
  • -cascaval
  • -ardei gras
  • -vreo 4 rosii
  • -o ceapa
  • -un ardei iute
  • -patrunjel
  • -cimbru
  • -piper
  • sare
  • - lipie (gata cumparata sau
  • daca aveti timp
  • facuta in casa
  • din aluat de paine)

Mod de preparare

Am aruncat puicuta bine condimentata cu amestec mexican si cimbru la prajit, am lasat-o 15 min altfel prezenta arsuri.
Am intins aluatul pentru lipie, si le-am copt in tigaie cu putin ulei, apoi le-am trimis in sala de asteptare sa-i tina de urat piucutei! Am copt rapid rosiile,ardeiul gras, ceapa, ardeiul iute, le-am curatat si le-am tocat marunt, am adaugat patrunjel din belsug. A iesit o salsa adaptata, dar la fel de picanta ca originala! Urmeaza asamblarea solarului:
O lipie in tigaie, cascaval primul strat, salsa al doilea, puicuta la mijloc, alt strat de cascaval si inca o lipie deasupra.
Se lasa 2-3 min, apoi se intoarce inca 3 min pe cealalta parte si gata!


Quesadilla se serveste alaturi de o halba de bere rece.

Reteta de quesadilla (puicuta la solar) a fost propusa pe forumul Culinar.ro de cristinamid.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori