Pe langa pulpa de berbec, pentru aceasta reteta cu carne mai aveti nevoie de slanina, untura, iar pentru marinata va trebuie vin, otet, morcov, ceapa, telina, cimbru, frunza de dafin si piper boabe.
Se alege o pulpa de berbec tanara, se curata de pielite si grasime, apoi se impaneaza cu slanina.
Se fierbe vinul cu otetul, se adauga morcovul, telina, ceapa, tocate marunt. Se pune un fir de cimbru, patrunjelul, frunza de dafin, sare si boabe de piper dupa gust. Se asaza apoi pulpa de berbec intr-o tava mare si se toarna marinata deasupra. Se acopera si se lasa la rece timp de 2 zile. In timpul acesta se intoarce pulpa cel putin odata pe zi. Cand se pune la fript, se scurge bine de marinata si se da la cuptor.
Se serveste cu garnitura de fasole boabe.
Alte mancaruri care contin carne:
Friptura de vita la cuptor
Drob de pui
Tocanita de pui
Gogosi pufoase, facute cu paharul sau impletite. Iti trebuie un castron, o oala mica, un facalet si o tigaie adanca, in...
GogosiE o mâncărică foarte simplă şi rapidă în care am încercat să îmbin nişte legume pe care nu le mâncăm foarte des,...
Mancarica de legume gratinataUn deliciu ,plin de culoare! Pentru concurs ,,toamna se numara borcanele"
Dulceata de afinePrajitura cu foi si crema caramel este o prajitura de casa delicioasa, ce poate fi pregatita de sarbatori sau de Craciun....
Prajitura cu foi si crema caramelSe spala si se curata foarte bine legumele, apoi se dau pe o razatoare mica. La fel se procedeaza cu merele. Se combina cu...
Salata de iarnaO reteta pe care o pregatesc an de an, este foarte gustoasa si tine foarte bine peste iarna...asta daca mai apuca si nu se...
Gogosari in sosE toamna! Da...e toamna...e vremea conservelor pentru iarna. Cel putin la mine acasa. Am mancat la o matusa din Bistrita o...
Gogosari cu conopida si struguriPrajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaie
Comentarii