• adaugati pulpa de curcan afumat in punga si vidati-o cu ajutorul aparatului de vidare Food Saver impreuna cu crengutele
• adaugati pulpa de curcan afumat in punga si vidati-o cu ajutorul aparatului de vidare Food Saver impreuna cu crengutele de rozmarin, untul si cateii de usturoi taiati in prealabil pe jumatate, pe lungime
• asezonati cu sarea grunjoasa si piperul
• setati aparatul de gatire in vid SousVide Supreme Inox pe temperatura de 65 de grade
• in momentul in care acesta a atins temperatura dorita, setati timpul de 14 ore
• odata gatita pulpa de curcan, faceti un amestec din miere si sos de soia si ungeti bine pulpa de curcan
• puneti-o intr-o tava cu hartie de copt si introduceti-o in cuptorul incins in prealabil la 210 grade, pentru cateva minute, pentru a se rumeni
• spalati graul dur, scurgeti-l si caliti-l intr-o tigaie, in ulei de masline
• adaugati salotele taiate cuburi si cand acestea au devenit translucide, adaugati stock-ul de legume, putin cate putin (nu tot odata)
• taiati ardeii grasi cuburi si adaugati-i si pe acestia dupa 5 minute (graul dur prefiert dureaza cca 10 minute sa se gateasca perfect)
• adaugati la sfarsit ghimbirul ras, asezonati cu sare si piper si stingeti cu vinul alb
• lasati sa scada si serviti cu pulpa de curcan afumata.
Pofta buna!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii