• asezonati pulpa de curcan cu sare, piper si vidati-o cu ajutorul aparatului de vidare FoodSaver, impreuna cu uleiul de
• asezonati pulpa de curcan cu sare, piper si vidati-o cu ajutorul aparatului de vidare FoodSaver, impreuna cu uleiul de dovleac, prazul taiat rondele, 1 catel de usturoi si rozmarin
• incingeti apa din aparatul de gatire in vid SousVide Supreme Inox la 74-80 de grade si lasati pulpa de curcan timp de 9 ore
• cand pulpa de curcan este aproape gata va puteti apuca de paste
• puneti 2 litri de apa la fiert, cu sare
• in momentul in care apa fierbe, adaugati pastele (fierbeti-le cu 1 minut mai putin decat scrie pe punga)
• scurgeti pastele intr-o sita, sub un jet de apa rece
• incingeti o tigaie si adaugati uleiul de masline si usturoiul zdrobit putin – atunci cand preparati paste, tineti minte ca primul ingredient pus va fi ultimul pe care-l veti simti pe papilele gustative – daca doriti ca preparatul sa fie mai picant atunci puneti ardeiul iute primul
• tocati ardeiul pepperoncino marunt, lasand semintele deoparte
• adaugati-l peste usturoi si dupa cca 10 secunde adaugati si pastele
• amestecati timp de 1 minut – serviti fierbinte!
• scoateti pulpa de curcan din aparatul de gatire in vid SousVide Supreme Inox si lasati-o la odihnit jumatate de ora
• optional, o puteti breza in tigaie pentru a-i oferi o culoare brun aurie
• se serveste well done.
Pofta buna!
*gatirea in SousVide Supreme depinde foarte mult de grosimea bucatii de carne, precum si de tipul carnii sau de gramaj. Timpul si temperatura difera foarte mult in functie de acesti factori esentiali.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeReţetă de preparare a papanaşilor. Papanasi cu dulceata de afine si smantana este un desert traditional romanesc pentru...
Reţetă de preparare a papanaşilor cu dulceata de afine si smantanaPentru a prepara aceasta reteta de briose cu ciocolata sunt necesare urmatoarele ingrediente: margarina, zahar, oua, lapte,...
Briose cu ciocolataAceasta reteta de cornulete cu mac este o reteta culinara de fursecuri deosebit de gustoase si aspectuoase. Cornuletele nu...
Mohnkipferl - Cornulete cu macPrintre legumele preferate de mine se numără şi prazul. Nu că ar fi vreo legumă care să nu-mi placă, după cum bine...
Mâncare de praz cu carne de porcIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii