Pulpa de gasca beata

Taiem ingredientele cubulete. Legam condimentele intr-un saculet de condimente, le punem in vinul rosu, adaugam jumatate de litru de apa si fierbem am

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 bucati pulpe de gasca
  • 1morcov
  • 2cepe rosii
  • Cuisoare
  • Foi de dafin
  • Scortisoara
  • 1l vin rosu
  • 2 lingurite zahar
  • 1.1sfert lamaie
  • portocala
  • Sare
  • piper macinat
  • 2linguri ulei

Mod de preparare

Taiem ingredientele cubulete. Legam condimentele intr-un saculet de condimente, le punem in vinul rosu, adaugam jumatate de litru de apa si fierbem amestecul, condimentam cu zahar, lamaie, portocala si fierbem 10 minute. Racim amestecul si il turnam peste pulpele pregatite. Punem la frigider o zi. Le presaram cu sare si piper si le prajim pe toate partile in ulei fierbinte. Adaugam legumele si le prajim 10 minute, adaugam atata amestec cat sa acopere pulpele, le acoperim cu un capac si le fierbem jumatate de ora. Dupa ce pulpele devin moi, le scoatem si le tinem la cald. Amestecam sosul cu mixerul si condimentam cu sare si piper. Taiem pielea pulpelor in patratele si le prajim pana devin crocante. Punem carnea in sos, o presaram cu patratelele de piele si o servim cu crochete de cartofi.
Alte retete recomandate:

Tocanita legume

Tocanita mazare

Tocanita ciuperci

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori