Taiem ingredientele cubulete. Legam condimentele intr-un saculet de condimente, le punem in vinul rosu, adaugam jumatate de litru de apa si fierbem am
Taiem ingredientele cubulete. Legam condimentele intr-un saculet de condimente, le punem in vinul rosu, adaugam jumatate de litru de apa si fierbem amestecul, condimentam cu zahar, lamaie, portocala si fierbem 10 minute. Racim amestecul si il turnam peste pulpele pregatite. Punem la frigider o zi. Le presaram cu sare si piper si le prajim pe toate partile in ulei fierbinte. Adaugam legumele si le prajim 10 minute, adaugam atata amestec cat sa acopere pulpele, le acoperim cu un capac si le fierbem jumatate de ora. Dupa ce pulpele devin moi, le scoatem si le tinem la cald. Amestecam sosul cu mixerul si condimentam cu sare si piper. Taiem pielea pulpelor in patratele si le prajim pana devin crocante. Punem carnea in sos, o presaram cu patratelele de piele si o servim cu crochete de cartofi.
Alte retete recomandate:
Tocanita legume
Tocanita mazare
Tocanita ciuperci
Cornulete cu mac sunt fragede si aromate, umplute cu mac aromat din abundenta sunt o reteta perfecta pentru Craciun....
Cornulete cu mac de CraciunSarmalele fierte in oala de lut au un gust deosebit si cu siguranta sunt preferatele tuturor.
Sarmale fierte in oala de lut1. Condimentele se vor pune macinate fin, combinate dupa gust. 2. Tot materialul se trece prin masina de tocat, cu sita cu...
Caltabos (reteta din cartea Silviei Jurcovan)Paella, reteta traditionala spaniola, a pornit din regiunea Valencia in varianta retetei originale, raspandindu-se apoi in...
Paella (reteta originala)Se curata merele si se dau pe razatoarea mare, intr-un castron. Se adauga ouale intregi si se amesteca. Se pune zaharul,...
Prajitura simpla cu nuci si merePrajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar arsse incalzeste cuptorul la 150 grade C. Se spala carnea, se sterge si se condimenteaza. Se pune la cuptor pentru 40 de minute....
Piept de gasca cu sos CassisReteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.
Tort Diplomat
Comentarii