Pulpa de miel cu busuioc

Carnea se taie bucati, se rumeneste in ulei pe ambele parti, dupa care se aseaza intr-o cratita impreuna cu vinul, cuisoarele, nucsoara, busuiocul, sa

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 kg pulpa de miel
  • 2 pahare vin alb
  • 1 pahar smantana
  • 5 catei de usturoi
  • 5 cuisoare
  • 1 lc nucsoara
  • 2 lc busuioc
  • 100 ml ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Carnea se taie bucati, se rumeneste in ulei pe ambele parti, dupa care se aseaza intr-o cratita impreuna cu vinul, cuisoarele, nucsoara, busuiocul, sarea si piperul. Se introduce in cuptor la foc mare aprox. 15 min; se acopera cu o folie de Al. si se mai coace la foc mic cca. 30-35 min. Se pregateste un mujdei de usturoi, se amesteca cu smantana si se toarna peste carne. Se mai lasa in cuptor 10 min.
Se recomanda o garnitura de cartofi natur sau cartofi taranesti

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc