1. Curatati pulpa de pielite, dezosati-o, condimentati-o cu sare si piper, presarati-o cu cimbru taiat marunt si rulati-o strans. 2. Puneti ruloul la
1. Curatati pulpa de pielite, dezosati-o, condimentati-o cu sare si piper, presarati-o cu cimbru taiat marunt si rulati-o strans.
2. Puneti ruloul la frigider pentru 15 minute, pana cand pregatiti dovleceii.
3. Spalati dovleceii, taiati-i in cubulete, stropiti-le cu zeama de lamaie si lasati-le in repaus 10 minute.
4. Ungeti o tava cu ulei, asezati in tava ruloul de carne si puneti tava la cuptor, la foc potrivit.
5. Adaugati in tava vinul si intoarceti carnea din cand in cand, ca sa se rumeneasca uniform.
6. Amestecati uleiul ramas cu mierea si cu frunze de cimbru (zdrobite in mojar)
7. Ungeti din cand in cand carnea cu acest amestec si stropiti-o cu zeama lasata in tava.
8. Cand carnea se apropie de prajirea completa, puneti in tava si cubuletele de dovlecei si lasati-le la rumenit.
9. Intoarceti din cand in cand ingredientele, pentru a se praji uniform.
Se poate servi rece sau cald.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaCe faci cand ai niste zmeura delicioasa din gradina? Pregatesti o prajitura, iar familia o devoreaza ca si cum nu ar mai fi...
Desert prajitura cu zmeura, ciocolata si crema de vanilieDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii