1. Curatati pulpa de pielite, dezosati-o, condimentati-o cu sare si piper, presarati-o cu cimbru taiat marunt si rulati-o strans. 2. Puneti ruloul la
1. Curatati pulpa de pielite, dezosati-o, condimentati-o cu sare si piper, presarati-o cu cimbru taiat marunt si rulati-o strans.
2. Puneti ruloul la frigider pentru 15 minute, pana cand pregatiti dovleceii.
3. Spalati dovleceii, taiati-i in cubulete, stropiti-le cu zeama de lamaie si lasati-le in repaus 10 minute.
4. Ungeti o tava cu ulei, asezati in tava ruloul de carne si puneti tava la cuptor, la foc potrivit.
5. Adaugati in tava vinul si intoarceti carnea din cand in cand, ca sa se rumeneasca uniform.
6. Amestecati uleiul ramas cu mierea si cu frunze de cimbru (zdrobite in mojar)
7. Ungeti din cand in cand carnea cu acest amestec si stropiti-o cu zeama lasata in tava.
8. Cand carnea se apropie de prajirea completa, puneti in tava si cubuletele de dovlecei si lasati-le la rumenit.
9. Intoarceti din cand in cand ingredientele, pentru a se praji uniform.
Se poate servi rece sau cald.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii