Carnea de porc se spala si se portioneaza. Se adauga un praf de sare si apoi se frig bucatile de carne pe gratar. Ciupercile se curata, pastrandu-se p
Carnea de porc se spala si se portioneaza. Se adauga un praf de sare si apoi se frig bucatile de carne pe gratar. Ciupercile se curata, pastrandu-se palariile si piciorusele intregi, apoi se frig, la randul lor, pe gratar. Dupa ce s-au fript, piciorusele de ciuperci se toaca marunt.
Se face un sos din ceapa tocata, calita in ulei, in care se adauga ardeiul gras si ardeiul iute, taiate in cuburi, morcovul taiat in rondele, maslinele si piciorusele de ciuperci tocate. Cand s-au calit, se adauga bulionul, sosul de soia, verdeata maruntita, sare si piper.
Se asaza palariile de ciuperci pe un platou, iar deasupra lor se pune cate o felie de friptura. Sosul format se rastoarna langa acestea. Se mai pot servi si cu un sos de maioneza si usturoi.
Alte retete mancare recomandate
Ciulama de ciuperci
Ardei umpluti
Piept de pui
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryO rețetă așa de reciclare cu ce mai avem prin frigider. Astfel de rețete fac mereu parte din colecția retete de suflet...
Dovlecei umpluti cu de toatePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii