Carnea de porc se spala si se portioneaza. Se adauga un praf de sare si apoi se frig bucatile de carne pe gratar. Ciupercile se curata, pastrandu-se p
Carnea de porc se spala si se portioneaza. Se adauga un praf de sare si apoi se frig bucatile de carne pe gratar. Ciupercile se curata, pastrandu-se palariile si piciorusele intregi, apoi se frig, la randul lor, pe gratar. Dupa ce s-au fript, piciorusele de ciuperci se toaca marunt.
Se face un sos din ceapa tocata, calita in ulei, in care se adauga ardeiul gras si ardeiul iute, taiate in cuburi, morcovul taiat in rondele, maslinele si piciorusele de ciuperci tocate. Cand s-au calit, se adauga bulionul, sosul de soia, verdeata maruntita, sare si piper.
Se asaza palariile de ciuperci pe un platou, iar deasupra lor se pune cate o felie de friptura. Sosul format se rastoarna langa acestea. Se mai pot servi si cu un sos de maioneza si usturoi.
Alte retete mancare recomandate
Ciulama de ciuperci
Ardei umpluti
Piept de pui
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii