Pulpa de porc cu legume este o reteta satioasa si foarte gustoasa. Pe langa carne de porc mai aveti nevoie de conopida, morcovi, ceapa, ardei gras, vin alb, verdeata si ulei.
Se condimenteaza carnea de porc cu delikat, tarhon, 3 catei de usturoi pisat. Se asaza apoi intr-o tava si se toarna peste 50 ml ulei. Se introduce tava in cuptor pentru 10 minute. Separat, se curata legumele si se taie dupa preferinta. Se desface conopida in buchetele, apoi se asaza impreuna cu restul legumelor in jurul fripturii. Se condimenteaza cu 1 lingurita delikat si se adauga vinul si putina apa. Se introduce vasul in cuptor si se lasa la rumenit.
Mancarea se serveste presarata cu tarhon si patrunjel verde, tocat marunt.
Alte retete culinare:
Ciorba de miel
Tocanita de pui
Friptura de vita la cuptor
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaAcești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii