Se taie carnea de porc, se sareaza si se prajeste in ulei. Spanacul, curatat si spalat, se fierbe in apa clocotita si cand se raceste, se taie in buca
Se taie carnea de porc, se sareaza si se prajeste in ulei. Spanacul, curatat si spalat, se fierbe in apa clocotita si cand se raceste, se taie in bucati mari. Se curata ceapa, se taie solzisori si se inabusa, impreuna cu usturoiul taiat marunt, in uleiul in care a fost prajita carnea, adaugandu-se si putina apa. Rosiile se oparesc si se decojesc, iar bulionul se dilueaza cu apa. Atunci cand ceapa s-a rumenit, se adauga rosiile tocate marunt, bulionul, faina dezlegata cu putina apa, spanacul si carnea.
Se potriveste de sare si piper si se lasa sa fiarba 30 de minute, pana cand scade. Cand este aproape gata, se adauga sucul de lamaie si se amesteca.
Alte retete mancare recomandate
Ardei umpluti
Tocanita de pui
Dovlecei umpluti

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii