Carnea de porc se spala, se curata si se taie in fasii. Se sareaza, se pipereaza si se unge cu miere. Se asaza apoi intr-un vas uns cu ulei si se intr
Carnea de porc se spala, se curata si se taie in fasii. Se sareaza, se pipereaza si se unge cu miere. Se asaza apoi intr-un vas uns cu ulei si se introduce la cuptor. Intr-o tigaie cu ulei, se pun la calit ceapa curatata si taiata solzisori si usturoiul taiat in jumatati. Se adauga pestele maruntit si se subtiaza cu o cana de supa de oase. Se acopera vasul, lasandu-se pe foc 20 de minute. Se adauga vinul si se condimenteaza cu oregano, apoi se rastoarna sosul peste carnea de porc. Se mai Iasa impreuna la cuptor aproximativ un sfert de ora, pana cand pulpa este rumenita.
Se serveste cu garnitura de orez fiert.
Alte retete mancaruri recomandate
Dovlecei umpluti
Tocanita de pui
Ardei umpluti
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii