Carnea de porc se spala, se curata si se taie in fasii. Se sareaza, se pipereaza si se unge cu miere. Se asaza apoi intr-un vas uns cu ulei si se intr
Carnea de porc se spala, se curata si se taie in fasii. Se sareaza, se pipereaza si se unge cu miere. Se asaza apoi intr-un vas uns cu ulei si se introduce la cuptor. Intr-o tigaie cu ulei, se pun la calit ceapa curatata si taiata solzisori si usturoiul taiat in jumatati. Se adauga pestele maruntit si se subtiaza cu o cana de supa de oase. Se acopera vasul, lasandu-se pe foc 20 de minute. Se adauga vinul si se condimenteaza cu oregano, apoi se rastoarna sosul peste carnea de porc. Se mai Iasa impreuna la cuptor aproximativ un sfert de ora, pana cand pulpa este rumenita.
Se serveste cu garnitura de orez fiert.
Alte retete mancaruri recomandate
Dovlecei umpluti
Tocanita de pui
Ardei umpluti
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaUn tort pe care l-am pregătit pentru o aniversare şi l-am vrut foarte ciocolatos dar în acelaşi timp,mie îmi...
Tort cu ciocolată şi mousse de mascarpone cu lămâieGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii