Pentru o duminica in familie, pentru a masa festiva sau orice alt moment frumos din viata voastra, aceasta pulpa este foarte potrivita. Bine aromatizata, patrunsa pana la os, rumena, nu poate fi numita decat perfecta.
Spalam pulpa de porc, o asezam pe niste servetele si o stergem de apa. Intr-un bol amestecam sare, piper si boia dulce, luam din acest amestec si frectionam bine pulpa pe toate partile. Curatam 5 catei de usturoi, ii taiem pe jumatate, facem mici gauri in pulpa si infingem usturoiul. Luam mustarul, masam pulpa pe ambele parti si o asezam intr-o tava. Deasupra punem rosiile decojite pe care le tocam, presaram busuiocul uscat, foaia de dafin rupta bucatele, boabe de piper alb si asezam crengutele de cimbru. La final, rupem fulgi de ardei iute uscat, le presaram peste carne. Puteti pune mai mult daca va place picant. Acoperim tava, introducem carnea la frigider peste noapte. A doua zi, scoatem carnea din frigider. Pregatim o tava, punem 2 cani de apa, turnam sucul de rosii pe care il avem in tava cu carne. Curatam ceapa, ii dam drumul in tava, apoi asezam pulpa de porc cu toate mirodeniile. Curatam cei 3 catei de usturoi ramasi, ii taiem bucatele, le presaram peste carne si prin tava. Acoperim tava cu staniol si o bagam in cuptorul incins, la 170-180 de grade, pentru 2 ore si jumatate. Dupa acest timp, scoatem staniolul, marim putin temperatura si mai lasam carnea cam 25-30 de minute la cuptor, sa prinda o crusta rumena. In acest timp, stropim pulpa cu zeama din tava cam de 3-4 ori. Cand este gata, o scoatem din cuptor, o acoperim si o lasam 15-20 de minute sa sa odihneasca apoi putem servi. Sa aveti pofta!
Aceasta reteta de cornulete cu mac este o reteta culinara de fursecuri deosebit de gustoase si aspectuoase. Cornuletele nu...
Mohnkipferl - Cornulete cu macPui umplut cu struguri si nuci este o reteta de friptura de pui la cuptor absolut fabuloasa! Este o reteta potrivita pentru...
Pui umplut cu struguri si nuciAtat pot sa zic, senzationale, pe cuvant! Cele mai bune cornulete si cu o aroma de toamna nemaipomenita!
Cornulete fragede cu gem de mere cu gutuiMinciunelele sau scovergile sunt dulciurile copilariei mele si imi place si acum ca din aluatul care ramane de la gogosile...
Minciunele sau scovergiUn suc plin de vitamine care raman intacte doar prin presarea la rece cu ajutorul storcatorului Kuvings!
Suc din morcovi, portocale si sfecla rosie la KuvingsImi place pestele in orice combinatie. De data aceasta am incercat aceasta reteta de peste marinat. A iesit grozav de bun!
Macrou marinat la receSe taie marunt morcovul si patrunjelul si se pune la fiert in apa cu sare. Intre timp se scobesc guliie. Se prepara copozitia...
Ciorba de gulii umpluteIncearca reteta noastra delicioasa de mini eclere umplute cu crema de vanilie si glazurate cu ciocolata alba si neagra....
Mini eclere umplute cu crema de vanilie si glazurate cu ciocolata alba si neagraCovrigii cu mac si sare sunt o alegere populara pentru micul dejun, gustare sau chiar o rontaiala rapida in timpul zilei....
Covrigi cu mac si sare - rontaiala perfecta
Comentarii