Amestec sarea cu piperul si boiaua. Legumele si merele le tai bucati si le imprastii pe fundul tavii. Condimentez carnea si o asez in tava. Pun apa c
Amestec sarea cu piperul si boiaua. Legumele si merele le tai bucati si le imprastii pe fundul tavii. Condimentez carnea si o asez in tava. Pun apa cat sa ajunga la jumatatea carnii apoi pun folie de al peste. Scot carnea din zeama si o las 30 min sa se racoreasca. Intre timp blendui legumele din tava si le pun inapoi in tava. Tai carnea felii si o pun in tava peste sosul rezultat din legume. Rezulta o friptura foarte suculenta si aromata, aici servita alaturi de piure si pulpa de pui.
Se serveste calda cu garnitura si salata sau muraturi. Reteta Pulpa de porc la tava a fost propusa de Misha. pe forum culinar.ro
Alte retete de friptura gasiti aici:
Friptura impletita,
Friptura in ulei
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii