Pulpa de porc umpluta cu ou fiert in sos de rosii

Vreau sa va prezint o combinatie interesanta, si anume pulpa de porc umpluta cu ou fiert in sos de rosii. Daca veti face aceasta reteta veti vedea ce reactii de admiratie veti avea din partea celor dragi.

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie
Pulpa de porc umpluta cu ou fiert in sos de rosii

Ingrediente

  • 1 bucata de pulpa de porc cam de 650 gr
  • 1 morcov mic
  • cateva bucatele kapia
  • 4-5 catei usturoi
  • 2 oua
  • 3 rosii mari de gradina
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • busuioc uscat
  • cimbru uscat
  • 1 lingura ulei

Mod de preparare

Ouale le punem intr-un ibric si le lasam sa fiarba sa fie tari.
Cand sunt gata le lasam sa se racoreasca si le decojim.
Morcovul il curatam, il spalam si il facem feliute.
Usturoiul il curatam si il spalam.
Rosiile le spalam si le punem intr-un vas in care fierbe apa pentru cateva secunde.
Le scoatem intr-o farfurie, le decojim pielita apoi le dam pe razatoare.
Pasta de rosii obtinuta o condimentam cu sare, piper si putin busuioc.
Pulpa o spalam si o tamponam cu un servet.
O gaurim cu un cutit si introducem ouale fierte.
Pe ici colo mai facem gaurele mici si punem cateii de usturoi si bucatele de ardei kapia.
La capete unde introducem ouale prindem cu cate o scobitoare.
Ungem un vas yena cu ulei si punem pasta de rosii pregatita.
Peste asezam pulpa, o condimentam cu sare, piper, boia dulce, cimbru si busuioc.
Punem bucatelele de morcov si cubulete de kapia.
Acoperim vasul cu capac si il introducem in cuptor.
Aprindem cuptorul si reglam o temperatura nu foarte mare, ci una potrivita.
Din cand in cand mai stropim muschiul cu sucul lasat de rosii.
Il lasam in cuptor cam 2- 2 ore si jumatate, pana este foarte bine patruns.
Il scoatem apoi sa se racoresca si servim.
Sa aveti pofta!


Pulpa de porc umpluta cu ou fiert in sos de rosii se serveste cu sos iutel din camara Bunati din natura!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise
Briose cu afine

Briose cu afine

Imi plac foarte mult briosele...mi se par atat de dragute. Am pregatit unele cu afine de data aceasta, iar reteta am...

Briose cu afine
Placinta cu dovlecei

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Placinta cu dovlecei
Cele mai apreciate rețete
Gem de agrise
1
Dulceata

Gem de agrise

Gemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...

Gem de agrise
Nectar de caise
2
Sucuri fructe si legume

Nectar de caise

Nectarul de caise este o băutură delicioasă și revigorantă, realizată din caise proaspete și câteva ingrediente...

Nectar de caise
Parteneri
Omletă cu legume coapte în jar
Bucataras.RO

Omletă cu legume coapte în jar

După cum v-am obișnuit, eu gătesc în cantități mari, că doar acasă 3 zmei;) Așa că din legumele coapte în jar am...

Omletă cu legume coapte în jar
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Gustos.RO

Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute

Incearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...

Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Salata Caprese - simpla si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Salata Caprese - simpla si delicioasa

O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...

Salata Caprese - simpla si delicioasa