Pulpa de porc umpluta cu ou fiert in sos de rosii

Vreau sa va prezint o combinatie interesanta, si anume pulpa de porc umpluta cu ou fiert in sos de rosii. Daca veti face aceasta reteta veti vedea ce reactii de admiratie veti avea din partea celor dragi.

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie
Pulpa de porc umpluta cu ou fiert in sos de rosii

Ingrediente

  • 1 bucata de pulpa de porc cam de 650 gr
  • 1 morcov mic
  • cateva bucatele kapia
  • 4-5 catei usturoi
  • 2 oua
  • 3 rosii mari de gradina
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • busuioc uscat
  • cimbru uscat
  • 1 lingura ulei

Mod de preparare

Ouale le punem intr-un ibric si le lasam sa fiarba sa fie tari.
Cand sunt gata le lasam sa se racoreasca si le decojim.
Morcovul il curatam, il spalam si il facem feliute.
Usturoiul il curatam si il spalam.
Rosiile le spalam si le punem intr-un vas in care fierbe apa pentru cateva secunde.
Le scoatem intr-o farfurie, le decojim pielita apoi le dam pe razatoare.
Pasta de rosii obtinuta o condimentam cu sare, piper si putin busuioc.
Pulpa o spalam si o tamponam cu un servet.
O gaurim cu un cutit si introducem ouale fierte.
Pe ici colo mai facem gaurele mici si punem cateii de usturoi si bucatele de ardei kapia.
La capete unde introducem ouale prindem cu cate o scobitoare.
Ungem un vas yena cu ulei si punem pasta de rosii pregatita.
Peste asezam pulpa, o condimentam cu sare, piper, boia dulce, cimbru si busuioc.
Punem bucatelele de morcov si cubulete de kapia.
Acoperim vasul cu capac si il introducem in cuptor.
Aprindem cuptorul si reglam o temperatura nu foarte mare, ci una potrivita.
Din cand in cand mai stropim muschiul cu sucul lasat de rosii.
Il lasam in cuptor cam 2- 2 ore si jumatate, pana este foarte bine patruns.
Il scoatem apoi sa se racoresca si servim.
Sa aveti pofta!


Pulpa de porc umpluta cu ou fiert in sos de rosii se serveste cu sos iutel din camara Bunati din natura!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba
Placinta cu dovlecei

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Placinta cu dovlecei
Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi
Cele mai apreciate rețete
Tocanita de hribi cu smantana si mamaliga
1
Mancaruri cu ciuperci

Tocanita de hribi cu smantana si mamaliga

Sa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...

Tocanita de hribi cu smantana si mamaliga
Parteneri
Gogosi pufoase la cuptor
Bucataras.RO

Gogosi pufoase la cuptor

Cu-i nu ii plac gogosile sa spuna acum, de multe ori fugim de ele ba pentru ca sunt prajite ba pentru ca ne ocupa prea mult...

Gogosi pufoase la cuptor
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa