Pulpa de pui cu ciuperci

Se curata pulpele de piele si se tai in 2 bucati. Se curata ciupercile si se tai felii, se curata ceapa si se taie rondele. Se condimenteaza pulpele

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 pulpe de pui
  • 2 cepe mai mari
  • 250 gr de ciuperci
  • sare
  • piper negru macinat

Mod de preparare

Se curata pulpele de piele si se tai in 2 bucati. Se curata ciupercile si se tai felii, se curata ceapa si se taie rondele.

Se condimenteaza pulpele si se pun una cate una in folie de aluminiu si se presara cu rondele de ceapa si bucati de ciuperci. Se condimenteaza si se ambaleaza. Se introduc cele 4 pachete in cuptorul preincalzit sau pe gratar. Prima parte se lasa la prajit cca 15 minute, apoi se intoarce si se mai prajeste 10 minute.
Alte retete carne recomandate

Tocanita de pui

Ciuperci umplute

Sos tartar

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci