Se curata pulpele de piele si se tai in 2 bucati. Se curata ciupercile si se tai felii, se curata ceapa si se taie rondele. Se condimenteaza pulpele
Se curata pulpele de piele si se tai in 2 bucati. Se curata ciupercile si se tai felii, se curata ceapa si se taie rondele.
Se condimenteaza pulpele si se pun una cate una in folie de aluminiu si se presara cu rondele de ceapa si bucati de ciuperci. Se condimenteaza si se ambaleaza. Se introduc cele 4 pachete in cuptorul preincalzit sau pe gratar. Prima parte se lasa la prajit cca 15 minute, apoi se intoarce si se mai prajeste 10 minute.
Alte retete carne recomandate
Tocanita de pui
Ciuperci umplute
Sos tartar
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii