• indepartati excesul de grasime de pe pulpa de rata• tocati coaja de lime marunt• asezonati pulpa de
• indepartati excesul de grasime de pe pulpa de rata
• tocati coaja de lime marunt
• asezonati pulpa de rata cu sare, piper, ghimbir si coaja de lime
• adaugati pulpa de rata impreuna cu crenguta de cimbru proaspat in punga speciala de vidare
• vidati-o cu aparatul de vidare Food Saver si introduceti-o in aparatul de gatire in vid SousVide Supreme Inox incalzit in prealabil la 62 de grade
• setati timpul de 10 ore si odata ce procesul s-a incheiat, lasati-o la odihnit cca 30 de minute
• optional o puteti sota in tigaie cu putin ulei pentru a-i oferi o culoare rumen-aurie.
Pofta buna!
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii