• indepartati excesul de grasime de pe pulpa de rata• tocati coaja de lime marunt• asezonati pulpa de
• indepartati excesul de grasime de pe pulpa de rata
• tocati coaja de lime marunt
• asezonati pulpa de rata cu sare, piper, ghimbir si coaja de lime
• adaugati pulpa de rata impreuna cu crenguta de cimbru proaspat in punga speciala de vidare
• vidati-o cu aparatul de vidare Food Saver si introduceti-o in aparatul de gatire in vid SousVide Supreme Inox incalzit in prealabil la 62 de grade
• setati timpul de 10 ore si odata ce procesul s-a incheiat, lasati-o la odihnit cca 30 de minute
• optional o puteti sota in tigaie cu putin ulei pentru a-i oferi o culoare rumen-aurie.
Pofta buna!

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii