Pulpa delicioasa de miel la cuptor

Pentru pulpa delicioasa de miel la cuptor se impaneaza pulpa de miel cu usturoi, apoi se unge cu ulei, se presara cu piper, maghiran si cimbru.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pulpa de miel
  • 3 catei usturoi
  • 50 ml ulei
  • 1 lingurita cimbru
  • 1 lingurita maghiran
  • 8 oua de prepelita
  • 1 salata verde
  • 1 morcov
  • 1 gulie
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Pentru pulpa delicioasa de miel la cuptor se impaneaza pulpa de miel cu usturoi, apoi se unge cu ulei, se presara cu piper, maghiran si cimbru si se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se pune tava in cuptorul incins si se coace pulpa la foc potrivit pana se rumeneste. Separat, se spala salata verde, se toaca si se pune intr-un castron. Se curata morcovul si gulia, se dau pe razatoarea mare, apoi se asaza in castronul de salata. Se adauga patrunjelul tocat si uleiul de masline, zeama de lamaie, sare si piper. Se omogenizeaza salata si la final se adauga ouale de prepelita, taiate in sferturi.


Pulpa delicioasa de miel la cuptor se serveste taiata felii subtiri, cu salata verde.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc