Pentru pulpa delicioasa de miel la cuptor se impaneaza pulpa de miel cu usturoi, apoi se unge cu ulei, se presara cu piper, maghiran si cimbru.
Pentru pulpa delicioasa de miel la cuptor se impaneaza pulpa de miel cu usturoi, apoi se unge cu ulei, se presara cu piper, maghiran si cimbru si se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se pune tava in cuptorul incins si se coace pulpa la foc potrivit pana se rumeneste. Separat, se spala salata verde, se toaca si se pune intr-un castron. Se curata morcovul si gulia, se dau pe razatoarea mare, apoi se asaza in castronul de salata. Se adauga patrunjelul tocat si uleiul de masline, zeama de lamaie, sare si piper. Se omogenizeaza salata si la final se adauga ouale de prepelita, taiate in sferturi.
Pulpa delicioasa de miel la cuptor se serveste taiata felii subtiri, cu salata verde.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii