Pentru pulpa impanata de vitel morcovii si telina se curata, se spala, se taie fasii (pentru impanat) si felii (pentru sos). Usturoiul se curata si se spala.
Pentru pulpa impanata de vitel morcovii si telina se curata, se spala, se taie fasii (pentru impanat) si felii (pentru sos). Usturoiul se curata si se spala. Pasta de tomate se dilueaza in 25 ml apa. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Pulpa se spala, se impaneaza cu telina, morcovi, slanina, usturoi. Cartofii se curata, se spala, se taie cuburi si se fierb in apa cu sare. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Pulpa impanata se frige in cuptor intr-o tava cu ulei, 100 ml apa, morcovi, telina, ceapa, enibahar, sare si piper dupa gust. Carnea se rumeneste pe ambele parti, se scoate separat. In jiul ramas se adauga faina dizolvata in 50 ml apa rece, pasta de tomate, 25 ml vin, 200 ml apa fiarta si se fierbe cca 10-12 minute. La final, se adauga restul de vin si zahar.
Pulpa impanata de vitel se serveste calda, cu garnitura de cartofi natur si patrunjel verde deasupra.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii