Pulpe cu orez

Se pun pulpele la cuptor cu apa, ulei, vin si mirodenii orezul de fierbe 1 masura orez 2 masuri de apa, 10 minute dupa care se lasa orezul sa absoarba

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Pulpe cu orez

Ingrediente

  • 2 pulpe pui
  • 1 masura orez

Mod de preparare

Se pun pulpele la cuptor cu apa, ulei, vin si mirodenii orezul de fierbe 1 masura orez 2 masuri de apa, 10 minute dupa care se lasa orezul sa absoarba restul de apa. Cand pulpele mai au cam 10 minute pana sa fie bune de mancat se pune orezul in tava langa ele. Cand totul e gata se scoate orezul si se pune intr-un castronel care se rastoarna apoi pe farfurie.


Alte retete recomandate

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci