Pulpele cu vin si smantana sunt delicioase si se prepara foarte usor. Se caleste ceapa in ulei. Se adauga pulpele si se rumenesc putin.
Pulpele cu vin si smantana sunt delicioase si se prepara foarte usor. Se caleste ceapa in ulei.
Se adauga pulpele si se rumenesc putin.
Se adauga sare, piper, vinul si cam tot atata apa.
Se lasa sa se innabuse 15-20 minute dupa care se adauga smantana si se lasa sa mai dea vreo 2-3 clocote.
Pulpele cu vin si cu smantana se potrivesc de minune cu mamaliga!
Sursa acestei retete este blogul culinar mitinitta.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaCând vine vorba de post, cu toții ne gândim la restricții. Da, așa este, însă dulciurile nu...
Pernite cu piersici la slow cooker Crock-PotGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii