Pulpe cu vin si smantana

Pulpele cu vin si smantana sunt delicioase si se prepara foarte usor. Se caleste ceapa in ulei. Se adauga pulpele si se rumenesc putin.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Pulpe cu vin si smantana

Ingrediente

  • 4 pulpe inferioare
  • 2 cepe medii
  • taiate marunt
  • 100 ml vin alb
  • 1 pahar smantana
  • sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare

Pulpele cu vin si smantana sunt delicioase si se prepara foarte usor. Se caleste ceapa in ulei.
Se adauga pulpele si se rumenesc putin.
Se adauga sare, piper, vinul si cam tot atata apa.
Se lasa sa se innabuse 15-20 minute dupa care se adauga smantana si se lasa sa mai dea vreo 2-3 clocote.


Pulpele cu vin si cu smantana se potrivesc de minune cu mamaliga!

Sursa acestei retete este blogul culinar mitinitta.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori