Pulpe de curcan umplute

Am despielitat pulpele. Am taiat "atele" si am taiat carnea in bucati mari. Am calit carnea, am scos-o pe-o farfurie, apoi am calit ceapa si ardeiul.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Pulpe de curcan umplute

Ingrediente

  • 2 pulpe de curcan
  • 5-6 fire de ceapa
  • 1/2 ardei iute
  • 1 ardei rosu
  • sare
  • piper
  • patrunjel si condimente

Mod de preparare

Am despielitat pulpele.

Am taiat "atele" si am taiat carnea in bucati mari.

Am calit carnea, am scos-o pe-o farfurie, apoi am calit ceapa si ardeiul. Am amestecat totul si am lasat un picut la racit.

Am umplut apoi pielea cu amestecul si bagat 10 minute la cuptor.
Pofta buna!

Reteta Pulpe de curcan umplute a fost propusa de risuta pe forum culinar.ro

Alte retete cu carne de curcan gasiti aici:

Marinata pentru carne de curcan ,

Piept de curcan cu legume ,

Curcan cu fructe .

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci