Am despielitat pulpele. Am taiat "atele" si am taiat carnea in bucati mari. Am calit carnea, am scos-o pe-o farfurie, apoi am calit ceapa si ardeiul.
Am despielitat pulpele.
Am taiat "atele" si am taiat carnea in bucati mari.
Am calit carnea, am scos-o pe-o farfurie, apoi am calit ceapa si ardeiul. Am amestecat totul si am lasat un picut la racit.
Am umplut apoi pielea cu amestecul si bagat 10 minute la cuptor.
Pofta buna!
Reteta Pulpe de curcan umplute a fost propusa de risuta pe forum culinar.ro
Alte retete cu carne de curcan gasiti aici:
Marinata pentru carne de curcan ,
Piept de curcan cu legume ,
Curcan cu fructe .

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii