Pulpele se condimenteaza cu sare si piper, se prajesc in putina untura incinsa. Peste ele se toarna vinul alb. Se adauga maruntaiele, morcovii taiati
Pulpele se condimenteaza cu sare si piper, se prajesc in putina untura incinsa. Peste ele se toarna vinul alb. Se adauga maruntaiele, morcovii taiati cubulete, telina, prazul, ceapa taiata rondele, usturoiul si se baga la cuptor. Se prajeste la foc moderat (180-200 grade Celsius).
Daca e gata, se scot pulpele din tava, si zeama ramasa se da pe strecuratoare. Se inlatura grasimea de pe suprafata se pune deoparte. Sosul ramas se fierbe cu sosul spaniol si se pastreaza cald pana la servire.
Alte retete cu carne de pasare

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii