Pulpele se condimenteaza cu sare si piper, se prajesc in putina untura incinsa. Peste ele se toarna vinul alb. Se adauga maruntaiele, morcovii taiati
Pulpele se condimenteaza cu sare si piper, se prajesc in putina untura incinsa. Peste ele se toarna vinul alb. Se adauga maruntaiele, morcovii taiati cubulete, telina, prazul, ceapa taiata rondele, usturoiul si se baga la cuptor. Se prajeste la foc moderat (180-200 grade Celsius).
Daca e gata, se scot pulpele din tava, si zeama ramasa se da pe strecuratoare. Se inlatura grasimea de pe suprafata se pune deoparte. Sosul ramas se fierbe cu sosul spaniol si se pastreaza cald pana la servire.
Alte retete cu carne de pasare
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii