Se indeparteaza pielea de pe pulpe , asezonam cu sare, piper, patrunjel, maiorana, apoi punem deoparte timp de o ora. Legumele curatate se taie in bu
Se indeparteaza pielea de pe pulpe , asezonam cu sare, piper, patrunjel, maiorana, apoi punem deoparte timp de o ora.
Legumele curatate se taie in bucatele mici, se sareaza, se adauga verdeata de patrunjel taiata martunt si se amesteca.
Intr-o tava unsa cu margarina se asterne un strat cu jumatate din legume, apoi se pun pulpele, se pun bucatele de margarina deasupra lor si totul se acopera cu legumele ramase.
Vasul se acopera etans, cel putin cu folie, apoi se coace in cuptorul incins mediu, pana se inmoaie carnea.
Alte retete recomandate
Tocanita de ficat
Tocanita de pui
Tocana cu legume
Poate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarDe cate ori pregatesc aceasta mancare, imi aminteste de mama cum o pregatea si cum toata casa este invadata de acest miros al...
Gutui cu carne de puiDe cate ori pregatesc aceasta mancare, imi aminteste de mama cum o pregatea si cum toata casa este invadata de acest miros al...
Gutui cu carne de puiSalam de biscuiţi reţetă. Salamul de biscuiti Simona este o reteta clasica de desert pe baza de biscuiti. Se prepara...
Salam de biscuiţi reţetăAceasta reteta de aluat pentru placinta poate fi folosita la orice placinta cu fructe sau umplutura de bezea sau creme...
Aluat dulce pentru placinta• puneti in mini-tocatorul de la blender vertical Breville Hand Blender pieptul de pui taiat cuburi, morcovul si cartoful...
Chiftelute de pui la cuptor si piure de mazareO reteta delicioasa cu mere care se gasesc pe tot parcursul anului nu doar primavara, deci desertul rapid si bun gata de...
Prajitura cu mere, budinca si foietajMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii