Pulpe de pui cu legume si mar

Pulpele se parlesc dupa care se spala si se sterg cu un servet, usturoiul se piseaza, si se amesteca cu cele 3 linguri de margarina (unt), cu delicat,

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa
Pulpe de pui cu legume si mar

Ingrediente

  • 6 pulpe de pui
  • 6 catei usturoi
  • 3linguri margarina
  • (unt)
  • delicat
  • cimbru
  • busuioc
  • oregano
  • piper
  • un morcov
  • ardei gras(verde
  • rosu
  • galben)
  • o telina
  • pastarnac
  • ciuperci proaspete (pot sa fie si la conserva)
  • mar(goldan)rosii
  • verdeata(de preferinta patrunjel)
  • o jumatate de lamaie

Mod de preparare

Pulpele se parlesc dupa care se spala si se sterg cu un servet,

usturoiul se piseaza, si se amesteca cu cele 3 linguri de margarina (unt), cu delicat, cimbru, busuioc, oregano sau numai cu delicat (dupa preferinta), dupa care se introduce acest amestec sub pielita,

se unge tava cu margarina (unt) se aseaza pulpele

se taie legumele julien, ciupercile, rosiile taiate cubulete si marul felii subtiri,se stoarce lamaia peste pulpe.

se acopera cu folie de aluminiu, se da la cuptor circa 50min, dupa care se da jos folia si se mai lasa sa prinda o culoare aurie.
Se servesc calde si cu o salata verde sau dupa gust.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori