Pulpele se parlesc dupa care se spala si se sterg cu un servet, usturoiul se piseaza, si se amesteca cu cele 3 linguri de margarina (unt), cu delicat,
Pulpele se parlesc dupa care se spala si se sterg cu un servet,
usturoiul se piseaza, si se amesteca cu cele 3 linguri de margarina (unt), cu delicat, cimbru, busuioc, oregano sau numai cu delicat (dupa preferinta), dupa care se introduce acest amestec sub pielita,
se unge tava cu margarina (unt) se aseaza pulpele
se taie legumele julien, ciupercile, rosiile taiate cubulete si marul felii subtiri,se stoarce lamaia peste pulpe.
se acopera cu folie de aluminiu, se da la cuptor circa 50min, dupa care se da jos folia si se mai lasa sa prinda o culoare aurie.
Se servesc calde si cu o salata verde sau dupa gust.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDelicios, gustos, sanatos! Salata de cartofi cu peste afumat poate fi facuta in orice anotimp al anului, mai ales cand ne...
Salata de Cartofi si Peste Afumat (Reteta Video)Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii