Pulpe de pui cu legume si mar

Pulpele se parlesc dupa care se spala si se sterg cu un servet, usturoiul se piseaza, si se amesteca cu cele 3 linguri de margarina (unt), cu delicat,

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa
Pulpe de pui cu legume si mar

Ingrediente

  • 6 pulpe de pui
  • 6 catei usturoi
  • 3linguri margarina
  • (unt)
  • delicat
  • cimbru
  • busuioc
  • oregano
  • piper
  • un morcov
  • ardei gras(verde
  • rosu
  • galben)
  • o telina
  • pastarnac
  • ciuperci proaspete (pot sa fie si la conserva)
  • mar(goldan)rosii
  • verdeata(de preferinta patrunjel)
  • o jumatate de lamaie

Mod de preparare

Pulpele se parlesc dupa care se spala si se sterg cu un servet,

usturoiul se piseaza, si se amesteca cu cele 3 linguri de margarina (unt), cu delicat, cimbru, busuioc, oregano sau numai cu delicat (dupa preferinta), dupa care se introduce acest amestec sub pielita,

se unge tava cu margarina (unt) se aseaza pulpele

se taie legumele julien, ciupercile, rosiile taiate cubulete si marul felii subtiri,se stoarce lamaia peste pulpe.

se acopera cu folie de aluminiu, se da la cuptor circa 50min, dupa care se da jos folia si se mai lasa sa prinda o culoare aurie.
Se servesc calde si cu o salata verde sau dupa gust.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc